1. Creativiteit
  2. Kennis
  3. Ervaring
  4. Over ons
  5. Kernwaarden
  6. Contact

Ervaring

De creativiteit, kennis en ervaring van Heino Vink komen tot uiting in de vele projecten die onder zijn verantwoordelijkheid in een periode van bijna 20 jaar door Multi Vastgoed zijn ontwikkeld.

Deze creativiteit, kennis en ervaring worden nu voor Bo.hemen ingezet!Koopgoot in Rotterdam
Een van de meest toonaangevende ontwikkelingen in Nederland wordt op dit moment uitgebreid door middel van de herontwikkeling van het historische bankgebouw aan Coolsingel met winkels, kantoren en woningen en de herontwikkeling van de winkels aan de Lijnbaan.
De Nieuwe Haagse Passage in Den Haag
Door de Nieuwe Haagse Passage in Den Haag is een rechtstreekse verbinding ontstaan tussen de Bijenkorf en de historische Haagse Passage in de binnenstad van Den Haag. Project bestaat uit winkels in drie lagen en een hotel.
Binnenstad van Nieuwegein
Het sterk gegroeide Nieuwegein heeft een multifunctioneel nieuw centrum gekregen met winkels, woningen, een nieuw stadhuis, een theater en ondergronds parkeren. Het centrum van Nieuwegein is nu echt het hart van de stad geworden.
Winkelcentrum Hanzewijk in Kampen
In samenwerking met de lokale woningcorporatie is in een herstructureringswijk een nieuw centrum gerealiseerd. Met een zeer korte doorlooptijd is een prachtig plan gerealiseerd. De woningen op het dak van de supermarkt hebben een schitterende daktuin hebben: Ruimte.Resultaat!
Centrum van Hardenberg
De Overijsselse stad Hardenberg heeft met een besloten plein een kwalitatief hoogwaardige verblijfsplek gekregen: een echt centrum met een vergroot voetgangersgebied.
Binnenstad van Zaandam
Met spraakmakende architectuur, meervoudig ruimtegebruik en het terugbrengen van het water in de binnenstad heeft het centrum van Zaandam een enorme kwaliteitsimpuls gekregen. Ook toeristen weten het centrum nu te vinden!
Eemplein in Amersfoort
Aan de rand van de historische binnenstad aan de rivier de Eem is voor Amersfoort een groot evenementenplein ontwikkeld, met een bioscoop, woningen en grootschalige winkels en horeca. Het Eemhuis biedt aan het plein alle ruimte op het gebied van cultuur en kennis in een bijzonder inspirerende omgeving.
Winkelcentrum Schuytgraaf in Arnhem
In de Vinex van Arnhem is voor de bewoners van Schutgraaf een nieuw centrum gerealiseerd waardoor de wijk een echte ontmoetingsplek heeft gekregen. Met veel horeca, een moderne grote supermarkt en nieuwe woningen is een levendig centrum ontstaan.
Forum Gdansk in Polen
Een economisch zeer sterke regio in Polen wordt direct naast de historische binnenstad van Gdansk een grootschalig nieuw winkelcentrum gerealiseerd. Het centrum is zodanig ontworpen dat binnen en buiten met elkaar verbonden zijn. Forum Gdansk ligt bovenop een multimodaal verkeersknooppunt waardoor de miljoenen toeristen en bezoekers uit de regio het centrum eenvoudig kunnen bereiken.