1. Creativiteit
  2. Kennis
  3. Ervaring
  4. Over ons
  5. Kernwaarden
  6. Nieuws
  7. Contact

Oplevering nieuw pand ANWB Amsterdam in recordtijd

Geplaatst op: 25-10-2018

Op 15 oktober j.l. is het nieuwe onderkomen van de ANWB op Businesspark Amsterdam Osdorp opgeleverd door Bohemen. Het 1.625 m2 BVO grote pand is in een recordtijd van 5 maanden gerealiseerd.

 Snelle oplevering door Bouw ENBLOC 

De nieuwbouwvan de ANWB is een project van Bohemen en ontworpen door Onno de Vries Architecten. Met BIM, LEAN en de Organisatie van Commitment bij haar bouwpartners (Bouw ENBLOC) heeft Bohemen het nieuwe pand in een nauwe samenwerking met de ANWB volgens planning, in een recordtempo gerealiseerd. Doordat alle realisatiepartners opeenvolgend hun deel van het bouwproces uitvoeren op basis van het BIM model, is met veel minder fouten en daardoor kostenbesparend gebouwd. 

Verhuizing ANWB onderdeel van gebiedsontwikkeling Badhoevedorp 

Met de verhuizing van ANWB naar Amsterdam Osdorp en de omlegging van de A9 is ruimte vrijgekomen in Badhoevedorp voor de uitgebreide gebiedsontwikkeling waarvan het startsein op 19 juli jl. is gegeven. De komende jaren worden in Badhoevedorp met samenwerkingspartners ruim 1200 woningen, 120.000m2 bedrijventerrein en een nieuw centrum ontwikkeld.