1. Creativiteit
  2. Kennis
  3. Ervaring
  4. Over ons
  5. Kernwaarden
  6. Nieuws
  7. Contact

Nieuwbouw ANWB Amsterdam bereikt hoogste punt

Geplaatst op: 25-10-2018

Het 1.625 m2 BVO grote pand van de ANWB op hetBusiness Park Amsterdam Osdorp heeft na 8 weken het hoogste punt bereikt.

Snelle oplevering door Bouw ENBLOC

De nieuwbouw van de ANWB is een project van Bohemen en ontworpen door Onno de Vries Architecten. Bohemen combineert het gebruik vanBIM, LEAN en Organiseren vanuit Commitment (BLOC) van haar bouwpartners om het gebouw in een recordtempo en in een nauwe samenwerking met ANWB te realiseren.Doordat alle realisatiepartners opeenvolgend hun onderdeel uit het BIM uitvoeren op de bouwplaats kan er veel sneller en kostenbesparend worden gebouwd. In mei 2018 is de bouw van het nieuwe pand gestart en zal naar verwachting in oktober dit jaar worden opgeleverd. 

Verhuizing ANWB onderdeel vangebiedsontwikkeling Badhoevedorp

Met de verhuizing van ANWB naar Amsterdam Osdorp en de omlegging van de A9 is er ruimte vrij gekomen in Badhoevedorp voor een uitgebreide gebiedsontwikkeling. De komende jaren worden in Badhoevedorp met samenwerkingspartners 1200 woningen,120.000m2 bedrijventerrein en een nieuwcentrum ontwikkeld.

Bohemen

Bohemen ontwikkelt risicodragend ruimteresultaat met meerwaarde voor eigenaar gebruiker en omgeving. Bohemen beschikt over een unieke combinatie van creativiteit, kennis en ervaring en biedt haaropdrachtgevers hiermee oplossingen die duurzaam, tijdloos en onderscheidend zijn binnen de gehele waardeketen: van scope, concept, ontwikkeling, realisatie, financiering tot en met asset management.